back

Зустріч з представниками молодіжних організацій землі Північний Рейн — Вестфалія (Німеччина) та Чернігівщини

18-09-2008 | 12:01

17 вересня відбулася зустріч заступника голови, керівника апарату облдержадміністрації Володимира Приходька з представниками молодіжних організацій землі Північний Рейн — Вестфалія (Німеччина) та Чернігівщини. Під час зустрічі були обговорені проблемні питання державної служби, у сфері дітей та молоді, залучення громадськості до формування державної політики, європейської інтеграції держави.

Володимир Приходько привітав німецьких гостей на чернігівській землі та висловив сподівання на подальшу співпрацю та корисні партнерські стосунки у сфері соціальних проектів та обміну досвідом.

Н

а основних аспектах адаптації державної служби до європейських стандартів, стратегії розвитку державної служби та проекту Закону “Про державну службу” (нова редакція від 20.09.2007р.) зупинився начальник управління державної служби Головдержслужби України в області Микола Стрілець.

Про співпрацю, в контексті обміну досвідом між спорідненими організаціями молодих державних службовців Німеччини та України, розповіли голова обласної організації ВМГО „Спілка молодих державних службовців України” Юрій Музика та заступник голови організації молодих державних службовців землі Північний Рейн — Вестфалія Олівер Крьоппель. Захід відбувся на виконання обласного плану заходів щодо інформування громадськості Чернігівської області з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.