back

Міністр соціальної політики України Наталія Королевська взяла участь у проведенні акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» у Ріпкинському районі

20-04-2013 | 16:09

20 квітня Міністр соціальної політики України Наталія Королевська взяла участь у проведенні акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» у ДП «Добрянське» Ріпкинського району.

Цьогорічна акція присвячена знаменній даті – 70-ій річниці визволення Чернігівщини від фашистських загарбників.

На честь загиблих визволителів висаджено новий ліс на 1,3-гектарній ділянці.

У заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець, заступники голови облдержадміністрації Віктор Геращенко та Олександр Шанойло, голова обласної ради Анатолій Мельник, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка, ветерани Великої Вітчизняної війни, представники громадських організацій, учні Добрянського учнівського лісництва та інші.

Як відзначив голова облдержадміністрації, знаковим є те, що ця акція об’єднує всю країну.

«Ця акція також символізує єдність поколінь. Адже цей ліс залишився нам у спадок від наших предків, і сьогоднішньою акцією ми робимо добрий крок назустріч тим, хто житиме після нас.

Це яскравий приклад того, що лише об’єднавши зусилля ми можемо рухатися вперед і спільно виконувати завдання, поставлені Президентом України, Урядом по виконанню державних програм», - наголосив керівник області.

Наталія Королевська зазначила, що в Україні вже стало гарною традицією у третю суботу квітня відзначати День довкілля, тож у такий день, за її словами, приємно долучитися до важливої спільної справи. «Для мене важливо бути разом з вами на акції, яка об’єднує всі покоління, об’єднує і молодь, і ветеранів. Я переконана, що такими справами ми демонструємо, що є щось вічне, є те, заради чого ми всі живемо. Адже ці кроки ми робимо для майбутнього», – зазначила Міністр.

Прес-служба облдержадміністрації