back

ЗМІ та корпоративна соціальна відповідальність

11-09-2008 | 10:18

10 вересня ц.р. за підтримки Чернігівської облдержадміністрації у Науково-методичному центрі профспілок відбувся семінар-практикум для журналістів Чернігівщини і Київщини «ЗМІ та корпоративна соціальна відповідальність».

З вітальним словом до учасників семінару звернувся заступник голови облдержадміністрації В.В.Приходько. Він побажав фундаторам зустрічі, як представникам бізнес-структур, і журналістам знаходити спільні точки дотику у вирішенні соціальних проблем населення разом із органами виконавчої влади.

Організатори семінару – компанія «Брітіш Амерікан Тобакко Україна», журнал «Експерт Україна», Фонд «Східна Європа» - залучили до проведення пленарних сесій представників ВАТ «Чернігівське хімволокно», компанії «СанІнБев», місії ООН в Україні/Глобальний договір/, Центру розвитку корпоративної соціальної відповідальності, Благодійного фонду «Доброта».

Учасники семінару розширили власне сприйняття соціального партнерства влади, бізнесу і ЗМІ, ознайомилися з практикою вирішення бізнесовими структурами проблем екологічного, соціально-побутового характеру на територіях, де розміщене їх виробництво, отримали достатньо роздаткових матеріалів по темі семінару-практикуму.