back

Вийшов з друку перший номер «Офіційного вісника Чернігівської облдержадміністрації»

22-08-2008 | 12:23

До 17-ї річниці Незалежності України 22 серпня ц.р. вийшов з друку перший номер «Офіційного вісника Чернігівської облдержадміністрації (Інформаційного бюлетеня)».

Користувачі знайдуть у ньому інформацію з перших вуст про засідання колегії облдержадміністрації, перший фестиваль традиційної слов’янської культури та бойових єдиноборств «Київська Русь» у Любечі, підготовку навчальних закладів до нового навчального року, дитячу оздоровчу кам- панію, діяльність служби у справах дітей облдержадміністрації по здійсненню соціального захисту дітей, роботу системи центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді по соціальному захисту дітей-сиріт, розпорядження голови облдержадміністрації щодо відзначення в області Дня Державного Прапора України та 17-ї річниці Незалежності України, утворення обласної редколегії обласного тому Національної Книги Пам’яті «Голодомор 1932-1933 рр.», обласного плану заходів щодо реалізації Стратегії подолання бідності у 2008 році.

Видання підготовлене до випуску управлінням у справах преси та інформації обласної державної адміністрації і згодом надійде до бібліотек області.