back

Виставка-презентація області „Сіверські контракти - 2008”

21-08-2008 | 10:50

20 серпня у Національному Комплексі “Експоцентр України” у м. Києві в рамках загальнодержавної виставкової акції "Барвиста Україна " Чернігівська область презентувала виставку “Сіверські контракти - 2008”.

У відкритті виставки взяли участь заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус, начальник головного управління економіки облдержадміністрації Леонід Подоляк, начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Анатолій Максак.

За словами Наталії Білоус, ця виставка вже є традиційною і присвячена Дню Незалежності України. Вона дає можливість представити найкращі сучасні розробки та досягнення Чернігівщини, розширити географію внутрішніх і зовнішніх зв’язків підприємств та організацій області, презентувати інвестиційні та інноваційні проекти.

Експозиція виставки формувалася за галузевим напрямком. Біля 30 провідних підприємств області представляли понад 1000 експонатів і зразків продукції агропромислового комплексу, машинобудівної, хімічної, легкої, харчової та переробної, деревообробної та целюлозно-паперової промисловості.

На виставці були представлені чудові колекції вовняних тканин, шпалер, дитячого взуття, пожежної техніки, хімічних волокон і ниток, кордної тканини, широка група високоякісних продовольчих товарів, приладдя для відпочинку тощо.

Відвідувачі виставки могли не тільки ознайомитися з можливостями кращих представників промислового комплексу області, а й укласти угоди про співпрацю, придбати те, що сподобалось за цінами товаровиробників.

Окремим розділом експозиції "Чернігівщина запрошує інвесторів" були висвітлені інвестиційно - інноваційні можливості регіону.

Чернігівщина продемонструвала свій туристично - рекреаційний потенціал. Гості виставки мали можливість отримати широку інформацію стосовно історії та культури Сіверського краю. Роботу виставки супроводжував мистецький колектив області.