back

Засідання організаційного комітету

19-08-2008 | 14:36

19 серпня відбулося чергове засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України, яке провів заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько.

Члени оргкомітету узгодили план проведення заходів під час свят, зокрема, проведення урочистої зустрічі з учасниками боротьби за незалежність України у 1990-1991 рр., підняття Державного Прапора, вручення державних нагород та почесних грамот облдержадміністрації, автопробіг вулицями Чернігова, проведення святкового концерту, мітингу, покладання квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченку і Каменя борцям за волю України. Святкові заходи супроводжуватимуть оркестри та музичні колективи, у церемонії підняття Державного Прапора України візьмуть участь військові.

Під час обговорення святкування Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України Володимир Валентинович наголосив на тому, що Державні Прапори мають бути підняті не тільки на будівлях державних установ, а й на громадських.