back

«Це не на сьогодні, це – на завтра і на десятки, сотні років», – Іван Ващенко привітав працівників архітектурної галузі

01-07-2024 | 15:13

Сьогодні в архітекторів України – професійне свято. З цієї нагоди у Чернігівській ОВА відбулася зустріч з фахівцями галузі.

«Зважаючи, що росіяни знищують все, що створювалося цілими поколіннями, перед вами стоїть нелегка задача – відбудова нашої країни. Адже робота архітектора лежить в основі всього процесу. Ми обов’язково впораємося з цим викликом, як свідчить історія української держави, – не вперше, попри всі труднощі. Ця робота стратегічна. Це не на сьогодні, це – на завтра і на десятки, сотні років», – звернувся до учасників заходу заступник голови ОДА Іван Ващенко.

Подякував колегам за їхню працю та важливий внесок у відновлення Чернігівської області в. о. начальника Управління містобудування та архітектури ОДА Сергій Куреня, наголосивши, що загальний результат – спільна робота архітекторів, проєктувальників, юристів та інших дотичних фахівців.

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня архітектури Подяку оголошено:

МАЗУР Тетяні Геннадіївні – директору приватного підприємства «ПОРТАЛ-М»;

МАРЧЕНКУ Руслану Григоровичу – голові громадської організації «УКРАЇНСЬКИЙ ГОЛОС ГРОМАД»;

ОВДІЄНКУ Вадиму Олександровичу – фізичній особі-підприємцю;

СЕМИРОЗ Уляні Михайлівні – начальнику відділу територіального планування та охорони пам’яток архітектури Управління містобудування та архітектури Чернігівської обласної державної адміністрації;

СУЛТАНОВУ Асану Абдулайовичу – головному архітектору проєктів приватного підприємства «Науково-вишукувальний архітектурний проектний інститут «ІНТЕРАРХПРОЕКТ».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації