back

Представлено нового голову Ріпкинської райдержадміністрації

01-04-2013 | 16:04

1 квітня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко представив адміністративно-господарському активу Ріпкинського району нового голову райдержадміністрації Володимира Герасенка, призначеного на цю посаду згідно з розпорядженням Президента України від 28 березня 2013 року.

До призначення Володимир Герасенко очолював ТОВ «Дружба» с. Вишневе Ріпкинського району.

У представленні також взяли участь заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець та перший заступник голови обласної ради Іван Коробка.

Голова обласної державної адміністрації акцентував увагу присутніх на проблемах, над вирішенням яких потрібно працювати, робити все належне, щоб дії влади були зрозумілими для кожної людини і вона відчувала підтримку з боку влади.

Зокрема, він наголосив на необхідності виконання завдань з реалізації в районі соціальних ініціатив Президента України, забезпечення оперативних дій влади з проведення противоповеневих заходів, соціального розвитку сільських територій, аграрного сектору та лісової галузі.

Володимир Хоменко вважає за перспективний напрям відновлення діяльності торфопереробної галузі як бюджетоутворюючої.

Також він побажав новопризначеному керівнику району успіхів у роботі на цій відповідальній посаді та висловив сподівання, що Володимир Герасенко, маючи великий практичний досвід, об’єднає навколо себе людей, організує злагоджену роботу над вирішенням актуальних проблем життєдіяльності району та його розвитку.

Прес-служба облдержадміністрації