back

Володимир Хоменко представив нового голову Талалаївської райдержадміністрації

01-04-2013 | 11:37

Згідно з розпорядженням Президента України від 28 березня 2013 року, на посаду голови Талалаївської районної державної адміністрації призначено Віталія Гольця, який до цього викладав у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г. Шевченка.

1 квітня новопризначеного керівника представив активу Талалаївського району голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко.

У представленні також взяв участь заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Микола Стрілець.

Голова облдержадміністрації окреслив завдання і проблеми району, що потребують вирішення найближчим часом.

Найперше – це виконання програми і соціальних ініціатив Президента України.

«Але не декларативно, а з реальними кінцевими результатами. Це – розвиток сільських територій, соціальна відповідальність бізнесу, зокрема, збільшення рівня заробітної плати. Збільшення орендної плати за земельні паї і допомога коштами дитячим закладам, медичним установам, загалом соціальній сфері. У сільському господарстві – розвиток тваринництва, організація переробки виробленої продукції на місці", - наголосив очільник області.

Володимир Хоменко висловив сподівання на співпрацю голови райдержадміністрації з депутатським корпусом, керівниками господарюючих структур та об’єднання зусиль всіх, хто зацікавлений у поліпшенні соціально-економічного розвитку району.

Прес-служба облдержадміністрації