back

Бізнес, громадськість та влада об’єднали зусилля задля побудови Хабу соціальної згуртованості

31-05-2024 | 17:29

Чернігівська обласна державна адміністрація, міська військова адміністрація, Товариство з обмеженою відповідальністю «Лофт. Биз» та Благодійна організація «Благодійний фонд «Сучасна молодь України» об’єднують зусилля задля реалізації проєкту «8 павільйон - ХАБ СОЦІАЛЬНОЇ ЗГУРТОВАНОСТІ».

Меморандум про співпрацю щодо створення інклюзивного простору для підтримки ветеранів, їхніх сімей, а також молоді та інших вразливих груп населення підписали сьогодні у приміщенні, яке для облаштування хабу надало ТОВ «Лофт. Биз».

«Ми даємо простір, який має стати осередком різних активностей для ветеранів. Починаючи з коворкінгу, який покликаний надати можливість та альтернативу ветерану і його родині не шукати, як влаштуватись на роботу, а створити власний бізнес та реалізуватись. Не менш важливі і спортивна активність, а також дозвілля та комфорт», – зазначив підприємець Сергій Кнуренко.

«Попереду дуже багато роботи, зокрема і пошук фінансування. Але ідея чудова і дуже перспективна. Дякую партнерам за порозуміння та жертовність», – каже начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

«У Чернігові небагато просторів, де бізнесмени співпрацювали б з громадськістю, – резюмував директор ГО «БФ «Сучасна молодь України» Максим Богомаз. – Добре, що ми розуміємо необхідність прийняття таких нестандартних рішень задля майбутнього нашого міста».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації