back

Про корупційні випадки можна повідомити робочу групу «Прозорість і підзвітність»

17-05-2024 | 14:07

Робоча група «Прозорість і підзвітність» при Чернігівській ОВА не тільки аналізує заплановані та проведені закупівлі, що перевищують 100 тис. грн, у структурних підрозділах ОВА, громадах області, а також комунальних закладах обласного підпорядкування, а й розглядає корупційні чи пов’язані з корупцією випадки. Такі повідомлення можна надіслати на електронну пошту [email protected].

Загалом із результатами діяльності «Прозорості і підзвітності» кожен може ознайомитися у спеціально створеній  рубриці. Тут можна знайти інформацію як про вже згаданий аналіз закупівель, так і про результати використання коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, за які триває відновлення пошкоджених через війну об’єктів. Каталоги ходу робіт по кожному об’єкту також у вільному доступі.

Читати також: Коштом держави у Талалаївці відновлюють ліцей. Що зроблено — перевірив голова робочої групи «Прозорість та підзвітність»

Для більш ефективної роботи склад групи «Прозорість і підзвітність» підсилено представниками громадськості, які активно беруть участь у відповідних засіданнях. Звертаємо увагу, що у разі зацікавленості суб’єкти громадянського суспільства області можуть доєднатися до такого формату співпраці, аби відстежувати доцільність та раціональність використання державних коштів і бюджетів ТГ, а також мати ще один майданчик швидкого реагування.

Читати також: «Прозорість і підзвітність» аналізує тендерні закупівлі у посиленому складі

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації