back

Нарада керівників телерадіоорганізацій

13-08-2008 | 10:49

12-13 серпня у Новгороді-Сіверському відбулася нарада-семінар керівників провідних телерадіокомпаній Чернігівщини. Її провели заступник голови Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Юрій Плаксюк та представник Національної ради в Чернігівській області Леонід Мельник.

Йшлося про подальший розвиток електронних ЗМІ Чернігівщини. Підбито підсумки роботи ТРО області у першому півріччі ц.р. Зроблено роз’яснення останніх нормативних актів Національної ради. Учасників семінару-наради ознайомлено із змінами до Закону України «Про рекламу», матеріально технічною базою МДТРК «Сіверська».

Голова районної державної адміністрації В.Кауфман вручив директору ТРК Валентині Артюшковій Почесну грамоту облдержадміністрації за велику подвижницьку роботу та з нагоди 10-ліття телерадіокомпанії.

На Княжій горі учасники семінару ознайомилися з ходом робіт по створенню меморіального комплексу на місці зустрічі гетьмана України Івана Мазепи і шведського короля Карла ХІІ.

Ідея створення комплексу належить Національній раді і її голові Віталію Шевченку, нашому землякові з Ічнянщини, а патронат робіт здійснюють ОДТРК «Сівер-Центр» (генеральний директор Анатолій Тютюнник) та Новгород-Сіверська ДМТРК «Сіверська» (директор Валентина Артюшкова).