back

Обласний конкурс "Краща медична сестра області - 2008"

10-06-2008 | 11:19


10 червня на базі обласної лікарні проводився обласний конкурс "Краща медична сестра області - 2008", який відкрив заступник голови облдержадміністрації Володимир Приходько.

У конкурсі взяли участь 28 медичних сестер з обласних, міських та районних лікарень області. Основна мета проведення конкурсу - підвищення престижу професії медичної сестри, оцінка професійної підготовки та пропаганда здорового способу життя серед молоді.

Конкурс проводився в три тури: в першому турі конкурсанти проходили тестові завдання з основ сестринської справи, з хірургії, терапії та педіатрії. У другому турі усі учасники конкурсу демонстрували свій варіант емблеми Асоціації медичної сестри України. У третьому турі учасниці демонстрували свою професійну майстерність та практичні навички при невідкладних станах.

Переможцями за результатами конкурсу стали: І місце - Костирко Л.В., палатна медична сестра ендокринологічного відділення обласної лікарні, вона буде представляти Чернігівщину на Всеукраїнському конкурсі на кращу медичну сестру, ІІ місце - Дьомкина О.В., палатна медична сестра хірургічного відділення Щорської центральної районної лікарні, ІІІ місце - Чорнодід Т.А., операційна медична сестра хірургічного відділення Городнянської центральної районної лікарні.

Переможців та учасників конкурсу нагородили грамотами управління охорони здоров'я облдержадміністрації, обласного комітету профспілки працівників охорони здоров'я та цінними подарунками.