back

На часі – реалізація в області нових соціальних ініціатив Президента України

27-03-2013 | 17:30

Актуальні питання соціально-економічного розвитку регіону в цілому та реалізації в області нових соціальних ініціатив Президента України, зокрема, обговорено сьогодні під час наради з керівниками районів та міст, яку провів голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко та його заступники.

Насамперед очільник області зобов’язав владу на місцях забезпечити стабільне функціонування дитячих, соціальних та лікувальних закладів у складних погодних умовах.

Володимир Хоменко відзначив, що основними завданнями влади на місцях в рамках реалізації нових соціальних ініціатив Глави держави є забезпечення охоплення дітей дошкільною освітою, модернізація дитячих спортивних майданчиків при кожному навчальному закладі, організація належним чином у цьому році відпочинку та оздоровлення дітей шкільного віку та 100% оздоровлення дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Голова облдержадміністрації також наголосив на виконанні Регіонального плану модернізації мережі закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу, зокрема, в частині створення в області 27 центрів первинної медико-санітарної допомоги.

Прес-служба облдержадміністрації