back

Модернізація дитячих спортивних майданчиків – одне із завдань Нових соціальних ініціатив Президента України

25-03-2013 | 18:10

Одним із завдань Нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України» є модернізація дитячих спортивних майданчиків. Про це сказав в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика 25 березня під час наради з керівниками структурних підрозділів ОДА.

«Глава держави наголошує, що оновлення застарілих спортивних майданчиків загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів сприятиме залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя. Для цього протягом 2013-2014 років в Україні планується модернізувати 70% спортивних майданчиків», - підкреслив в.о. заступника голови облдержадміністрації.

На Чернігівщині налічується 2312 площинних спортивних споруд, у тому числі: 62 майданчики з тренажерним обладнанням, 30 зі штучним покриттям, 770 футбольних полів, 17 тенісних кортів та 1163 інших майданчики. Із усієї кількості споруд понад 58% перебувають на балансі загальноосвітніх навчальних закладів.

За результатами наради Юрій Музика дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації проаналізувати кількість спортивних майданчиків, які потребують модернізації, ремонту, відновлення та скласти необхідний для цього кошторис.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації