back

Всеукраїнський день бігу

24-06-2008 | 10:13

24 червня в міському парку культури та відпочинку відбувся легкоатлетичний пробіг, приурочений до дня заснування Міжнародного олімпійського комітету, під гаслом «Олімпійське літо» за підтримки обласного осередку Національного олімпійського комітету. У світі ці змагання відбуваються вже 60 раз і їх мета: популяризація здорового способу життя, ідей миру та дружби.

В урочистому відкритті легкоатлетичного пробігу взяв участь заступник голови, керівник апарату облдержадміністрації Володимир Приходько. За вагомий вклад в розвиток фізичної культури та спорту він вручив відзнаки почесним працівникам фізичної культури та спорту: Володимиру Марченку, Володимиру Примаку та посвідчення заслуженого майстра спорту триразовому чемпіону світу з кікбоксингу Роману Власенку.

Змагання відбувалися серед дітей віком до 12 років (юнаки та дівчата) на дистанції 250 м, серед юнаків та дівчат до 18 років – 500 м та чоловіків і жінок старше 18 років – 1000 м. Учасниками змагань виступили студенти факультету фізичного виховання Чернігівського державного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка, юридичного коледжу, учасники туристичного зльоту, вихованці шкіл-інтернатів області, учні спортивних шкіл області, спортсмени. Загалом зареєструвалося більше 500 учасників.

Всі учасники забігу отримали пам’ятні призи, а переможці, окрім призів були нагороджені медалями.