back

Банківське відділення на колесах курсує прикордонням Чернігівщини

29-02-2024 | 12:35

Мобільний підрозділ створений АТ “Ощадбанк“ для мешканців прифронтових територій, де через воєнні дії обмежений доступ до стаціонарних відділень.

Звернувшись до спеціалістів відділення, можна отримати чи здійснити грошові перекази, поповнити карткові рахунки, обміняти валюту, оплатити комунальні та інші платежі, отримати пенсію, соціальні виплати, заробітну платню тощо.

Банк на колесах працює на базі автомобіля спеціального призначення (має сталеве панцерування пасажирського відсіку та броньовану капсулу касового відсіку з куленепробивним склом) і оснащений супутниковим зв’язком, автономним електроживленням, системою відеоспостереження та іншим обладнанням.

Маршрут мобільного підрозділу обласна філія банку визначає в залежності від поточних потреб і планує за 1,5-2 дні до виїзду.

За потреби жителі прикордоння можуть звернутися до органів місцевого самоврядування, аби ті ініціювали виїзд мобільного підрозділу до відповідного населеного пункту.

Проєкт мобільних відділень реалізується у рамках нової інклюзивної програми банку «Моя безбар’єрність». Крім Чернігівської області мобільні підрозділи також запрацювали у Донецькій, Запорізькій, Харківській і Херсонській областях.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації