back

Володимир Хоменко перевірив стан виконання доручення щодо ліквідації наслідків негоди в районах області

25-03-2013 | 19:46

Згідно з дорученням голови облдержадміністрації в області тривають масштабні роботи по ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної зі снігопадами.

25 березня зі станом робіт в районах області особисто ознайомилися голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко, начальник управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в області Вадим Шулюк та начальник служби автомобільних доріг в області Анатолій Кутузов.

Стан робіт було перевірено у Чернігівському, Сосницькому, Менському, Борзнянському, Коропському, Новгород-Сіверському, Бахмацькому і Носівському районах.

На дорогах державного та місцевого значення працювало 700 одиниць техніки та 2 110 чоловік, в тому числі працівники ДП «Чернігівський облавтодор» та підрозділи МНС.

У Чернігові на маршрути вийшло 60 тролейбусів та 350 автобусів.

На маршрутах області працювало 100 автобусів.

Загальний стан транспортного сполучення задовільний.

Повністю відкриті і працюють в штатному режимі основні траси: Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, Кіпті-Глухів-Бачівськ, Чернігів-Мена-Сосниця, Чернігів-Сеньківка, Чернігів-Славутич та Київ-Суми-Єнакіївка.

Дороги місцевого значення знаходяться в задовільному стані.

В області працює 46 пунктів обігріву, в тому числі 4 мобільні пункти.

Минулої ночі зі снігового полону звільнено 348 автомобілів та надано допомогу більше ніж тисячі людей.

Як наголосив голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, головним завданням керівників районів залишається особистий контроль за безперебійним тепло-, водо-, та газопостачанням населених пунктів (особливо об’єктів бюджетної сфери), вчасним підвозом продуктів харчування, повним обстеженням покрівель бюджетних установ та організацій, забезпеченням паливно-мастильних матеріалів техніки для ліквідації наслідків негоди.

Прес-служба облдержадміністрації