back

Урочистий прийом з нагоди 12-ї річниці Конституції України

27-06-2008 | 15:31

27 червня 2008 року в облдержадміністрації пройшов урочистий прийом з нагоди 12-ї річниці Конституції України, на який були запрошені: члени громадської колегії і громадської ради з гуманітарних питань та соціально-культурного розвитку при голові облдержадміністрації, науковці, представники громадськості, ЗМІ.

Від імені голови обласної державної адміністрації з вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник голови облдержадміністрації Георгій Черниш. Зокрема, він зазначив, що Основний Закон України, дванадцята річниця якого відзначається 28 червня ц.р., має величезне значення для розбудови держави, утвердження демократії, розширення прав та свобод людини, громадянина. Конституція України 1996 року втілила досягнення вітчизняної та світової конституційної науки і практики конституційного будівництва. У ній враховані європейські стандарти демократичної держави і стан розвитку українського суспільства.

Георгій Черниш побажав присутнім міцного здоров’я, миру і злагоди, родинного тепла і благополуччя, успіхів в усіх добрих починаннях в ім’я процвітання рідного краю і держави та вручив грамоти облдержадміністрації і подяки голови ОДА кращим громадським діячам, працівникам органів виконавчої влади та підприємств області.