back

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул провів селекторну нараду з питань ліквідації надзвичайної ситуації, пов’язаної зі снігопадами

24-03-2013 | 11:51

24 березня на всеукраїнській селекторній нараді під головуванням Віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула обговорили ситуацію, що склалася в країні через складні погодні умови та боротьбу з наслідками, які спричинила негода.

Участь у нараді взяв голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко. Він доповів про заходи, що вживаються в області для протидії несприятливим погоднім умовам.

Віце-прем’єр-міністр України доручив керівникам областей тримати ситуацію на постійному контролі та відзначив позитивний досвід та системну злагоджену роботу з наслідками снігопаду Чернігівської, Львівської та Сумської областей.

«Ця надзвичайна ситуація показала активність місцевих громад України. Люди допомагають рідному місту в боротьбі зі стихією. Я дякую жителям Києва та інших міст, районів та сіл за активну участь у розчищенні вулиць, допомогу на трасах і складних ділянках в містах по витягуванню автомобілів», - сказав Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

Прес-служба облдержадміністрації