back

У Чернігові з’явилося регіональне представництво проєкту U-Report

18-01-2024 | 15:18

Його урочисте відкриття відбулося сьогодні в обласному молодіжному центрі.

«U-Point – чергова сходинка у максимальному залученні молоді до ухвалення суспільно-важливих рішень. Цей майданчик буде працювати на користь всієї області», – наголосив заступник начальника ОДА Іван Ващенко та подякував колективу молодіжного центру та команді U-Report за реалізацію такої важливої та корисної практики в регіоні.

Захід також відвідали Андрій Шемець, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту ОДА, Ірина Сімонова, директорка обласного молодіжного центру та Олег Котеленець, голова громадської організації «Сфера молоді».

U-Point впроваджує програмну діяльність U-Report (цифрова платформа ЮНІСЕФ), а саме: об’єднує проактивну молодь, яка прагне впливати на зміни в країні.

Платформа проводить опитування населення віком від 14 до 34 років з приводу різних сфер суспільного життя. Приміром, щодо питань довкілля, волонтерства, медіаграмотності тощо. Результати цих опитувань допомагають доносити думку молоді до ключових стейкхолдерів для започаткування сталих змін.

Робота представництва – не лише в стінах молодіжного центра. Команда U-Point відвідуватиме громади, щоб розширити співпрацю з місцевою молоддю.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації