back

Відкриття модернізованого цеху по виробництву гофротари на ВАТ «Мена ПАК»

17-07-2008 | 08:26

16 липня голова облдержадміністрації Володимир Хоменко та заступник голови облдержадміністрації Наталія Білоус взяли участь у відкритті модернізованого цеху по виробництву гофротари на ВАТ «Мена ПАК».

Підприємство працює на ринку гофротари більше 30 років, виробляє продукцію із трьохшарового гофрокартону в широкому асортименті за високою технологією друку, використовуючи у роботі високоякісну вітчизняну та імпортну сировину. Його продукція використовується в тютюновій, харчовій промисловості та для упаковки в будівництві. Основним акціонером (80,2% акцій) є АТ «Клайпедос Картонас», Литовська Республіка, м. Клайпеда.

Гості та запрошені оглянули виробництво, ознайомилися із зразками продукції. Перерізавши символічну стрічку разом з послом Республіки Литва в Україні Кумжою Алгірдасом та головою правління акціонерного товариства «Клайпедос Картонас» Арвідасом Авулісом, голова облдержадміністрації відзначив успіхи підприємства, продукція якого користується попитом не тільки в Україні, а й за кордоном (в основному в Латвії та Литві). Володимир Хоменко також висловив сподівання, що і надалі перевагами підприємства залишаться високий технічний рівень та якість виробленої продукції. Значні інвестиції, що планує вкласти інвестор, є реальним підґрунтям для здійснення запланованого на 2010 рік введення другої черги заводу; а ефективна робота ВАТ «Мена ПАК» у подальшому дозволить реалізувати цілу низку соціальних проектів, спрямованих на покращення життя як працівників підприємства, так і мешканців міста.