back

У кожного свій фронт: військові та цивільні отримали державні відзнаки

06-12-2023 | 16:10

«Не лише військові, а й цивільні роблять все на своєму місці задля того, щоб наблизити перемогу. Головне сьогодні – розуміння того, що кожен українець та патріот має зробити все для того, щоб вигнати ворога з нашої землі. Адже фронтів у нас насправді багато. Військовий – найважчий, але він не один. Державні нагороди, подяки, почесні звання – все це свідчення того, що ви кращі у своїй справі», – звернувся до зібрання В’ячеслав Чаус та вручив почесні відзнаки.  

Указами Президента України за значні заслуги у зміцненні української державності, мужність і самовідданість, виявлені у захисті суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий особистий внесок у розвиток різних сфер суспільного життя, відстоювання національних інтересів нашої держави, сумлінне виконання професійного обов’язку нагороджено:

орденом «За мужність» III ступеня

ЗАПОРОЖЦЯ Костянтина – молодшого сержанта

медаллю «Захиснику Вітчизни»

ЖАДЧЕНКА Богдана – солдата

Присвоєно почесні звання:

«ЗАСЛУЖЕНИЙ ЛІСІВНИК УКРАЇНИ»

ОСАДЧУКУ Мирону – начальникові відділу філії «Ніжинське лісове господарство» державного підприємства «Ліси України»

«ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я УКРАЇНИ»

ХАМКО Наталії – заступникові генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернігівська обласна лікарня» Чернігівської обласної ради

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у відновлення виробництва, що було пошкоджено під час активних бойових дій на Чернігівщині подяку Прем’єр-міністра України оголошено:

ДМИТРЕНКУ Максиму – інженеру-конструктору відділу головного металурга товариства з обмеженою відповідальністю «Чернігівський ковальський завод»

ПРИМАКУ Миколі – головному технологу товариства з обмеженою відповідальністю «Український кардан»

СБРОДОВУ Володимиру – слюсарю-електромонтажнику цеху складального товариства з обмеженою відповідальністю «Чернігівський автозавод»

За активну громадянську позицію, незламність, особисту мужність і відданість державі, вагомий внесок у розвиток спорту ветеранів війни та участь у Чемпіонаті світу з перегонів з перешкодами «Спартанська трифекта» Подяку Міністерства у справах ветеранів України оголошено:

Владиславу ШАТІЛУ

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації