back

Від Чернігівщини до Ради родин загиблих при Мінветеранів пропонуватимуть включити Ірину Костенко

22-11-2023 | 17:09

З кандидатурою, яка представлятиме Чернігівську область у новому складі Ради родин загиблих при Міністерстві у справах ветеранів України, визначилися сьогодні члени президії Громадської ради при ОДА. Під час засідання, яке провів голова Громадської ради Ігор Москаленко, присутні одноголосно підтримали представницю ГО «Родина воїна» Ірину Костенко.

Зазначимо, що пропозиції щодо кандидатур представників для включення до складу Ради подаються до Мінветеранів на підставі рішення зборів громадських об’єднань, які представляють інтереси членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, що оформлюється протоколом. Кандидатом в представники може бути висунута особа, яка має досвід роботи у сфері соціального захисту згаданої категорії або освіту в галузі права.

Пані Ірина повністю відповідає встановленим вимогам, зокрема має юридичну освіту та відповідний досвід роботи. Її чоловік загинув у 2015 році на сході України.

Також члени Громадської ради обговорили низку організаційних питань, зокрема щодо звітності про роботу комітетів у 2023 році та формування орієнтовного плану на наступний рік.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації