back

Наталія Королевська ознайомилася з роботою Чернігівського центру медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів

19-03-2013 | 14:40

Під час робочої поїздки до Чернігівської області 19 березня Міністр соціальної політики України Наталія Королевська відвідала Центр медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження». Вона детально ознайомилася з роботою закладу та методиками реабілітації, які в ньому застосовуються, поспілкувалася з працівниками та маленькими пацієнтами центру, оглянула масажні, фізіотерапевтичні, учбові кабінети, ігрову кімнату, залу лікувальних тренажерів.

Особливу увагу міністра привернув наявний у центрі «Локомат» — сучасний комп’ютеризований реабілітаційний комплекс, що застосовується для лікування порушень рухових функцій, один з шести подібних пристроїв в Україні на даний час.

Наталія Королевська наголосила, що Міністерство соціальної політики України є зацікавленим у тому, аби цей комплекс використовувався максимально ефективно і щоб якнайбільше дітей пройшло курс реабілітації. Це стане черговим кроком на шляху до реалізації нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича, зокрема, щодо медико-соціальної реабілітації дітей із вродженими вадами та затримками розвитку.

Також у ході візиту Наталія Королевська разом з головою облдержадміністрації Володимиром Хоменком обговорила з керівництвом реабілітаційного центру актуальні потреби та перспективи розвитку закладу.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації