back

Міністр соціальної політики Наталія Королевська перебуває з робочим візитом у Чернігові

19-03-2013 | 14:00

19 березня відбулася робоча поїздка Міністра соціальної політики України Наталії Королевської до Чернігівської області. (Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України Наталія Королевська закріплена куратором за нашою областю). В ході візиту вона разом з головою обласної державної адміністрації Володимиром Хоменком, Чернігівським міським головою Олександром Соколовим, керівниками структурних підрозділів органів виконавчої влади та місцевого самоврядування відвідала низку установ соціальної сфери.

Зокрема, Наталія Королевська ознайомилася з роботою територіального центру соціального обслуговування Деснянської районної у м. Чернігові ради, де поспілкувалася з працівниками та підопічними, поцікавилася актуальними потребами цієї установи, відповіла на низку запитань громадян, перш за все — щодо осучаснення пенсій.

«Соціальна політика держави — це ви», — сказала Наталія Королевська, звертаючись до співробітників терцентру та наголосила, що на основі спілкування з соціальними працівниками громадяни формують враження про систему соціального захисту у цілому.

У цьому її підтримав і голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, який підкреслив, що для обласної влади дуже важливо, аби споживачі соціальних послуг були задоволені, та зазначив, що робота з підвищення якості цих послуг з одного боку і рівня заробітної плати працівників соціальної сфери з іншого постійно продовжуватиметься.


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації