back

Український ветеранський фонд проводить опитування ветеранів російсько-української війни

12-10-2023 | 13:57

У вересні поточного року, за ініціативи Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів України, Соціологічна група «Рейтинг» провела IV Загальнонаціональне опитування.

У межах дослідження визначалось актуальне ставлення суспільства до ветеранів російсько-української війни, уявлення про образ ветерана, потреби та можливі проблеми, з якими стикаються ветерани у цивільному житті.

Наразі проводиться опитування з метою визначення думки безпосередньо ветеранів російсько-української війни щодо їхніх актуальних потреб, проблем та сприйняття у суспільстві. Його можна пройти за посиланням.

Дане опитування є абсолютно анонімним та проводиться Українським ветеранським  фондом  з  метою  з'ясування  думки  безпосередніх  ветеранів  російсько-української  війни.  Інформація,  отримана  в  результаті  опитування,  буде  використана  для подальшого  аналізу  та  порівняння  результатів  досліджень.  Ваша  участь  у  цьому  процесі надважлива для підтримки ветеранів та сприяння їхній повноцінній реінтеграції до цивільного життя.

За повідомленням Українського ветеранського  фонду