back

Триває реєстрація на участь у програмі вдосконалення навичок англійської мови GoGlobal Speaking Club

18-09-2023 | 12:57

Наразі триває реєстрація на нову хвилю speaking клубів. Програма розвитку та вдосконалення знань, вмінь та навичок англійської мови українських школярів від GoGlobal впроваджується починаючи з 2016 року.

Це чудова можливість попрактикувати англійську мову у дружній атмосфері, поспілкуватись з носіями мови та дізнатись багато цікавого про культуру і традиції інших країн. Зареєструватись можна до 21 вересня за посиланням.

Організація GoGlobal генерує, пілотує та масштабує проєкти для вчителів, школярів та молоді. Так, у рамках програми Catch-Up Camp від освітньої фундації GoGlobal учні 10-11 класів із 40-км прикордонної зони Чернігівщини стали учасниками одного з кемпів. Для учнів була розроблена програма та активності, на яких вони покращували знання української та англійської мов, а також математики.

Нещодавно начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Юрій Музика на зустрічі з представниками освітньої фундації GoGlobal обговорили напрямки подальшої співпраці. Серед них – нові кемпи для дітей, та запуск ще одного проєкту для вчителів та психологів. У його рамках педагоги отримають корисні знання з психологічної допомоги, які зможуть використовувати на практиці.

За повідомленням Управління освіти і науки
Чернігівської обласної військової адміністрації