back

Всеукраїнський конкурс наукових робіт серед молоді імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики»

13-09-2023 | 15:32

Навчально-науковий інститут права та політології Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у вересні-грудні 2023 року проводить Всеукраїнський конкурс наукових робіт серед молоді імені Олександра Яременка «Актуальні проблеми молодіжної та сімейної політики».

Конкурс – це відкритий захід, що проводиться з метою створення умов для розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, підтримки наукової та творчої діяльності студентів, молодих вчених, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи.

До участі запрошуються студенти (курсанти), які здобувають вищу освіту за освітнім ступенем бакалавра, магістра у закладах вищої освіти України, молоді вчені закладів вищої освіти та наукових установ віком до 35 років.

Роботи необхідно надіслати у паперовому варіанті за адресою: 01054, м. Київ, вул. Кониського, буд. 8/14, 9 поверх (ННІ права та політології) або електронною поштою: [email protected] (з приміткою «На конкурс наукових робіт»).

Підсумки конкурсу відбудуться у грудні 2023 року.

За додатковою інформацією прохання звертатися за електронною адресою: [email protected] або телефоном: 063-344-10-44

Детальніше за посиланням.

За повідомленням Українського державного
університету імені Михайла Драгоманова