back

Урочисті збори з нагоди Дня будівельника

08-08-2008 | 15:27

8 серпня в облдержадміністрації відбулись урочисті збори з нагоди Дня будівельника. З вітальним словом до представників будівельної галузі звернувся заступник голови облдержадміністрації Олександр Бєльський. Він наголосив на важливості діяльності даної галузі в народному господарстві та побажав присутнім успіхів в реалізації планів будівництва та вводу об’єктів в експлуатацію, адже цей процес сприяє вирішенню соціальних проблем в області. Також заступник голови облдержадміністрації подякував всім робітникам будівельної галузі за сумліннне ставлення до своїх професійних обов’язків.

Аналізуючи діяльність структур та підприємств будівельної галузі області, Олександр Олександрович зауважив, що завдяки спільним зусиллям їх та місцевої виконавчої влади, не дивлячись на наявні перешкоди, галузь в поточному році працює стабільно. Зростання об’єму виконаних будівельних робіт з початку року склало 113,2% відносно до рівня минулого року. Хоча в цілому по Україні цей показник знижується.

Під час заходу найкращим будівельникам області Олександр Бєльський вручив Почесні грамоти Мінрегіонбуду і облдержадміністрації та оголосив подяки за багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові досягнення та з нагоди Дня будівельника.

Нагрудним знаком Мінрегіонбуду „Почесний працівник будівництва та архітектури” ІІ ступеня нагороджено Вікторію Зеленюк, заступника начальника управління містобудування та архітектури області.

Серед нагороджених також: заступники голів Семенівської та Корюківської райдержадміністрацій, голова правління ЗАТ „ШБУ №14”, представники ВАТ ”Домобудівник”, дочірнього підприємства „УкрСіверБуд” закритого акціонерного товариства „ДСК”м.Чернігова, ВАТ”Чернігівбуд”, ВАТ”Чернігівводбуд” та інші.