back

Про реабілітацію військових та зміни у складі комітетів – на президії Громадської ради

26-06-2023 | 16:30

Президія Громадської ради при Чернігівській ОВА провела сьогодні своє чергове засідання під головуванням Ігоря Москаленка.

Перш за все учасники зібрання розглянули питання об’єднання деяких комітетів та включення до їхнього складу нових членів.

Також в ході засідання обговорили стан забезпечення харчуванням та медичними препаратами військових в одному з обласних медзакладів. Там воїни проходять реабілітацію, проте, фінансування з обласного бюджету на їхнє утримання не передбачене. Надалі планується проведення круглого столу спільно з представниками закладів, які надають медичні та реабілітаційні послуги військовослужбовцям. Це дасть змогу виявити всі проблемні питання та напрацювати шляхи їх вирішення.  

Крім того, один із членів президії від імені комітету порушив питання наявності, на його думку, злагоджених намагань інфраструктурних монополістів Чернігівщини знищити промислове виробництво у промзоні обласного центру та можливих шляхів протидії такому явищу. За результатами розгляду це питання вирішено відправити на доопрацювання.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації