back

Програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота: на Чернігівщині 11 нових переможців

16-05-2023 | 16:15

Визначено переможців шостої в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту єРобота, яка тривала з 10 по 23 квітня.

Мікрогрант на старт або розвиток власного бізнесу отримають ще 11 мешканців області. Це переважно чернігівці, по одному переможцю з Прилук, Коропа та Куликівки. Зокрема, у Чернігові мають з’явитися нова кав’ярня, СТО, розвиватиметься бізнес з виготовлення напівфабрикатів, морозива власного виробництва, надання будівельних та ремонтних послуг.

Загалом же у поточному році переможцями за цією програмою стали 58 наших земляків, які передбачають створити 131 робоче місце.  Сума фінансової підтримки їх бізнес-ідей склала понад 13,5 млн грн.

Подати заяву на отримання мікрогранту по будь-якій програмі урядового проєкту «єРобота» можна через портал Дія.

Більш детальна інформація про програму "Власна справа" за посиланням.

Також здійснюється прийом заяв з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх дружин/чоловіків, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Обов'язковою умовою обох програм є створення нових робочих місць. Більше про грантову програму читайте тут.

Консультації на Telegram-каналі.

За повідомленням Чернігівського обласного центру зайнятості

.