back

З нагоди професійного свята у Чернігівській обласній дитячій лікарні привітали медсестер

15-05-2023 | 11:25

Наприкінці минулого тижня заступниця начальника Чернігівської ОВА Жанна Шерстюк та перша заступниця голови обласної ради Ніна Лемеш привітали колектив обласної дитячої лікарні з Міжнародним днем медичної сестри. Свято відзначають щорічно 12 травня.

Жанна Шерстюк подякувала медичним працівникам за сумлінне та самовіддане виконання обов’язків у складних умовах та побажала здоров’я і витримки. Варто зазначити, що наразі в закладі працює 254 медичні сестри.

«Дякую за вашу невтомну працю та високий професіоналізм. Навіть в умовах повномасштабної війни ви продовжуєте рятувати життя та надавати якісні медичні послуги найменшим пацієнтам», – додала заступниця начальника ОВА.

За особистий внесок в порятунок життя і здоров’я громадян та з нагоди професійного свята медичні сестри отримали почесні відзнаки.

Розпорядженням начальника обласної військової адміністрації Подяку оголошено:

КОЖАНОВСЬКІЙ
Марині Вікторівні

- сестрі медичній (процедурній) педіатричного відділення № 2 комунального некомерційного підприємства «Чернігівська обласна дитяча лікарня» Чернігівської обласної ради;

РАДЧЕНКО
Наталії Михайлівні

- сестрі медичній стаціонару педіатричного відділення № 1 комунального некомерційного підприємства «Чернігівська обласна дитяча лікарня» Чернігівської обласної ради.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації