back

Визначено дату проведення засідання Громадської ради

15-05-2023 | 09:11

На президії Громадської ради, яка зібралася 12 травня, обговорено питання підготовки засідання Громадської ради та визначено його дату — 17 травня.

На майбутньому засіданні планується затвердити план роботи Громадської ради на 2023 рік та розглянути питання кооптації до органу нових членів замість вибулих відповідно до рейтингового списку.

«Всі питання, які планують розглядати на засіданні Громадської ради, повинні обов’язково попередньо опрацьовуватись в профільних комітетах», — підкреслив голова Громадської ради Ігор Москаленко.

Також учасники засідання обговорили стан виконання Антикорупційної програми Чернігівської облдержадміністрації на 2021-2022 роки та обласних цільових програм.

Крім того, члени президії обговорили чинну процедуру призначення керівників спортивних закладів, підпорядкованих Управлінню освіти і науки ОВА, без обов’язкового проведення конкурсу. За результатами ухвалено рішення звернутися до начальника ОВА з пропозицією змінити порядок призначення на керівні посади під час воєнного стану.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації