back

«Гвардія наступу» - в Чернігові погасили поштову марку, присвячену захисникам і захисницям України

09-05-2023 | 14:37

Сьогодні, 9 травня, вводиться в обіг та вважається дійсним для оплати послуг поштового зв’язку у всіх відділеннях новий блок марок «Слава силам оборони і безпеки України! Гвардія наступу». Він продовжує серію поштових марок, присвячених нашим захисникам – Збройним Силам України.

Презентувала марку директорка філіалу Чернігівської дирекції Укрпошти Олена Дорошенко. Церемонія спецпогашення відбулась за участі першого заступника Чернігівської ОВА Костянтина Мегема та представників силових відомств.

«Наші поштові марки є вісниками перемоги. Сьогодні як ніколи важливо, щоб  нашим хлопцям та дівчатам вистачало наснаги і сил стати переможними під час визвольних боїв за Україну. Щиро дякую всіх захисникам та захисницям», − звернулась до присутніх Олена Дорошенко.

Блок складається з марок, присвячених трьом службам, які  захищають суверенітет і територіальну цілісність нашої держави:  – «Національна поліція України», «Національна гвардія України» та «Державна прикордонна служба України». Його тираж – 235 тисяч примірників. Номінал кожної марки – F (23 грн), вартість блоку – 69 грн. Придбати новий поштовий випуск можна у відділеннях Укрпошти по всій країні, офіційному філателістичному онлайн-магазині та на маркетплейсах eBay і Amazon.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації