back

Програма «Власна справа» урядового проєкту «єРобота»: у Прилуках працює кондитерський цех

05-05-2023 | 09:11

Своє хобі прилучанка Ганна перетворила на успішний бізнес і вже майже шість років займається кондитерською справою професійно. Спочатку працювала вдома, виконуючи індивідуальні замовлення клієнтів, а торік завдяки підтримці родини зважилася відкрити кондитерський цех. На становлення бізнесу взяла мікрогрант за програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота».

На гроші гранту придбала найнеобхідніше − професійну техніку та меблі з нержавійки. Також сплатила за оренду приміщення на перші шість місяців.

"Грантові гроші прийшли «під ялиночку», 30 грудня. Це був справжній подарунок, якому я дуже зраділа», — говорить підприємниця. - Коли вам дають такий шанс у житті, то я думаю: ним варто скористатися. Якщо ти працюєш на себе, то знаєш, для чого це робиш, який результат хочеш отримати».

За роки роботи вона створила власний бренд солодощів та напрацювала постійну клієнтську базу. Фото своїх виробів викладає в соцмережі, щоб зацікавити покупців, що їй успішно вдається. Добре працює й «сарафанне радіо». За словами підприємниці, все зароблене вона постійно реінвестує у розвиток свого бізнесу.

У новому кондитерському цеху Ганна випікає солодощі не лише «на замовлення», там можна придбати і готові десерти, що дало змогу збільшити кількість клієнтів. Працює поки що одна, але активно шукає собі помічника. Адже створити нове робоче місце – обов’язкова умова програми надання мікрогрантів.

Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» можна через портал Дія.

Консультації на Telegram-каналі.

 
За повідомленням Чернігівського обласного центру зайнятості