back

В області відновлюють роботу територіальні підрозділи обласної міграційної служби

04-05-2023 | 10:49

Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області поступово відновлює роботу своїх відділень у територіальних громадах. Так, на сьогодні у Чернігові їх три (плюс обласне), ще 12 — по всій області (у Бахмачі, Бобровиці, Борзні, Ічні, Козельці, Коропі, Корюківці, Мені, Ніжині, Новгороді-Сіверську, Носівці та Прилуках).

В усіх секторах та відділах можна оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки та для виїзду за кордон. Також фахівці на місцях вклеюють фотографії до паспортів (при досягненні 25- та 45-річного віку).

Адміністративні послуги іноземцям та з питань громадянства надаються не у всіх підрозділах. До прикладу, у нещодавно відкритому Бобровицькому секторі здійснюється прийом документів на оформлення громадянства України, а в Бахмацькому можна ще й подати документи щодо оформлення дозволу на імміграцію в Україну та продовжити строк перебування на території України для іноземних громадян. Про надання конкретної послуги слід завчасно уточнити в територіальному підрозділі.

З графіком роботи та контактною інформацією територіальних підрозділів УДМС у Чернігівській області можна ознайомитись за посиланням.

За додатковою інформацією можна звернутися також на «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області (0462) 666-185.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації