back

Результат проєкту «єРобота»: підприємець виготовляє унікальні вироби з дерева

24-04-2023 | 14:48

Задля розвитку столярного бізнесу підприємець з Бахмача торік скористався програмою «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» та отримав мікрогрант.

Грантові кошти Артем витратив на придбання ручного електроінструменту, столярного обладнання, витратних матеріалів (лакофарбової продукції, шліфувальних стрічок, клею тощо) та сировини.

«Якісний та сучасний інструмент - запорука успіху в столярстві, - каже  майстер. – А для безперебійної роботи потрібен запас матеріалів та якісної сировини».

Житель Бахмача уже понад десять років виготовляє у власному столярному цеху ліжка, шафи, комоди, кухонні гарнітури, столи, стільці, двері, балясини для сходів, підсвічники, ікони.

Наразі Артем працює разом з батьком, який тепер у нього - найманий працівник. Вони виготовляють вироби за індивідуальними замовленнями клієнтів з урахуванням усіх їх побажань. Майстрам до снаги виготовити будь-яку дерев’яну річ, як стандартного, так і нестандартного розмірів. 

Нагадаємо, обов’язковою умовою отримання коштів є створення робочих місць. Саме від їхньої кількості залежить сума фінансової підтримки: у разі створення одного робочого місця – від 50 до 150 тис. грн., двох і більше робочих місць – до 250 тис. грн.

Подати заявку на участь у проєкті «єРобота» можна через портал Дія

Консультації на Telegram-каналі

За повідомленням Чернігівського обласного центру зайнятості