back

ОК «Північ» відзначає восьму річницю з дня створення

16-02-2023 | 12:10

Привітати і подякувати військовим сьогодні зібралися представники різних гілок влади, керівники державних та приватних установ, силових структур.

Зокрема на урочистості завітали начальник ОВА В’ячеслав Чаус, заступник голови обласної ради Дмитро Блауш, в.о міського голови Олександр Ломако.

– Ви – міцний кулак і надійний щит. У цьому переконався увесь цивілізований світ у лютому-березні минулого року, - звернувся до командування  та особового складу оперативного командування «Північ» В’ячеслав Чаус. – Дякую за відвагу проявлену тоді; дякую за те, що продовжуєте робити зараз.

Начальник ОВА передав оперативному командуванню 10 генераторів по 10кВт.

За виконання службових та бойових завдань військовослужбовці ОК «Північ» були нагороджені державними нагородами, відомчими відзнаками та цінними подарунками. Також з нагоди свята офіцери управління отримали чергові військові звання.

- У цей день я хотів би подякувати кожному солдату, сержанту, офіцеру, які докладають усіх зусиль для нашої перемоги. А також висловити вдячність нашим друзям, які всіляко допомагають та яким не байдужа доля нашої країни та її майбутнє. Ми захищали, захищаємо і будемо захищати нашу державу! - наголосив командувач військ ОК «Північ» генерал-майор Віктор Ніколюк. – Ми приречені на Перемогу!

За сумлінне виконання службових обов’язків, мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, та з нагоди 8-ї річниці створення оперативного командування «Північ»

Почесною грамотою Чернігівської ОДА нагороджено

НАЗАРЯНА
Карена Самвеловича

- лейтенанта, офіцера відділу комплектування рядовим та сержантським складом управління персоналу штабу управління військової частини А4583;

Подяку голови Чернігівської ОДА оголошено

АНДРІЄНКУ
Олександру Миколайовичу

- підполковнику, старшому офіцеру розвідувального управління військової частини А4583;

ДЕМ’ЯНЕНКУ
Олексію Юрійовичу

- підполковнику, старшому офіцеру фінансово-економічної служби військової частини А4583;

ПОЛІТЕНКОВУ
Сергію Валерійовичу

- штаб-сержанту, штаб-сержанту II категорії адміністративного відділу штабу військової частини А4583.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації