back

Чи може отримувач мікрогранту доопрацьовувати бізнес-план: пояснює служба зайнятості

08-02-2023 | 12:47

У межах програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» можна отримати мікрогрант.

Обов'язкова умова — створення робочих місць. Саме від їхньої кількості залежить сума фінансової підтримки: у разі створення одного робочого місця – від 50 до 150 тис. грн, двох і більше – до 250 тис. грн.

З чого почати? Перш за все потрібно подати через портал «Дія» заяву та бізнес-план.

Чи може отримувач мікрогранту доопрацьовувати бізнес-план?

Так. Це передбачено Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 р. № 738. Якщо за результатом розгляду бізнес-плану є необхідність його доопрацювання, обласний центр зайнятості одноразово повертає такий бізнес-план отримувачу та переносить його розгляд на наступний період. Водночас не є підставою для повернення бізнес-плану наявність орфографічних, синтаксичних або граматичних помилок, що не спотворюють змісту бізнес-плану.

Доопрацьований бізнес-план отримувач подає протягом 15 календарних днів з дня отримання повідомлення від обласного центру зайнятості, надісланого в особистий кабінет на порталі «Дія».

Доопрацювання отримувачем бізнес-плану може здійснюватися одноразово.

Проконсультуватися можна за телефоном (0462) 67-78-02 або в Telegram-каналі

Крім того,  фахівці Чернігівського обласного центру зайнятості щочетверга, о 10.00, в онлайн-режимі проводять вебінари. Реєстрація за посиланням.

За повідомленням Чернігівського обласного центру зайнятості