back

Привітання зі святом 8 Березня

07-03-2013 | 14:00

Шановне жіноцтво Чернігівського краю!

Прийміть найщиріші вітання з чудовим весняним святом 8 березня, яке ми традиційно відзначаємо з особливим почуттям поваги і любові до Жінки.

В усі часи українська жінка була і є уособленням мудрості, гармонії та краси, яка віддано оберігає сімейні цінності, культурні і духовні традиції свого народу.

Чернігово-Сіверська земля спрадавна славилася своїми прекрасними і мудрими дочками – від легендарних постатей матері Володимира Хрестителя Малуші та княгині Ярославни до визнаних діячів вітчизняної науки, культури й мистецтва ХІХ–ХХ століть.

Чернігівщина й нині заслужено пишається своїми працьовитими, розумними, енергійними жінками, які беруть активну участь у найрізноманітніших сферах суспільного життя, сумлінною працею і талантом творять добробут рідного краю.

Своїми творчими здобутками, ініціативністю та працелюбністю ви робите вагомий внесок у соціально-економічний розвиток регіону, реалізацію в області системних реформ, проголошених Президентом України Віктором Януковичем.

Прийміть щиру вдячність за вашу любов і вірність, ніжність і турботу, старанність і розважливість, за всі добрі справи задля кращого майбутнього нашої країни.

Бажаємо вам квітучого здоров’я, родинного затишку, добра і благополуччя, нових здобутків на благо рідної Чернігівщини.



Голова обласної
державної адміністрації

Голова обласної ради

Володимир Хоменко Анатолій Мельник