back

Окремі категорії жителів області отримають допомогу від Програми CLEAR

19-01-2023 | 17:30

Непродовольчі набори гуманітарної допомоги в рамках Програми CLEAR отримають жителі Чернігівщини, які найбільше постраждали під час бойових дій, а саме: ті, що проживають в колективних центрах або місцях компактного проживання осіб, постраждалих під час бойових дій або вимушено переміщених з територій з зони бойових дій.

Поставка планується на початку лютого. Деталі сьогодні обговорили на онлайн-зустрічі, до якої долучилася заступниця начальника Чернігівської ОВА Жанна Шерстюк, представники профільних структурних підрозділів ОВА та безпосередньо члени проєкту «Дії та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації» (CLEAR) міжнародної організації «Глобал Ком`юнітіз». Проєкт реалізується за фінансування Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Попередньо CLEAR допоможе 23 громадам в Україні, з них 14 – у Чернігівській області: Киїнська, Чернігівська, Борзнянська, Деснянська, Новгород-Сіверська, Іванівська, Сосницька, Корюківська, Сновська, Новобілоуська, Семенівська, Городнянська, Тупичівська та Ніжинська.

Увага! Жителям вказаних громад, які входять до вищенаведених категорій, для отримання допомоги слід звертатися до своїх територіальних громад.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації