back

Прилуки та Новгород-Сіверський отримають нові потужні генератори для критичної інфраструктури

10-01-2023 | 14:18

Сьогодні до області надійшла чергова партія допомоги від данської компанії «ROCKWOOL». Вона складається із трьох потужних генераторів (2 – 200 кВт, 1 – 165 кВт), які стануть у нагоді для стабільної роботи об’єктів критичної інфраструктури населених пунктів області у разі відключення електропостачання.

Найближчими днями два генератори буде передано для забезпечення резервного живлення об’єктів критичної інфраструктури Прилук та Новгорода-Сіверського.

— Наші партнери з компанії «ROCKWOOL» виконують свою обіцянку по допомозі Чернігівщині у проходженні зимового періоду. Була потреба у потужних генераторах для об’єктів критичної інфраструктури по певним населеним пунктам. Наразі завдяки нашим партнерам питання вирішене, – відзначив перший заступник начальника Чернігівської ОВА Костянтин Мегем.

Слід відзначити, що це далеко не перший вантаж допомоги, яку Чернігівщина отримує від компанії «ROCKWOOL». Детальніше про попередні партії допомоги – за посиланням: https://cg.gov.ua/index.php?strfind=rockwool

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації