back

Швейні підприємства області потребують кваліфікованих кадрів

26-12-2022 | 14:00

Найбільше бракує швачок. Також потрібні інженери-технологи, складальники верху взуття, кравці тощо. Роботодавці гарантують офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Загалом у базі даних обласної служби зайнятості налічується більше 30 вакансій у галузі легкої промисловості із заробітною платою до 13 тис. грн.

Працевлаштуватися на швейні підприємства можна навіть тим, хто не має відповідної професійної підготовки та досвіду роботи, але є бажання навчатися та працювати. Зареєстрованим безробітним служба зайнятості пропонує безкоштовно та за короткий термін освоїти навики швейної майстерності або підвищити кваліфікацію з подальшим працевлаштуванням. Готують кадри безпосередньо на виробництві у роботодавця, в професійно-технічних закладах області та за її межами — в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

З питань працевлаштування на підприємства легпрому можна звернутися до будь-якого структурного підрозділу обласного центру зайнятості чи в Telegram-каналі.

Пропозиції роботи дивіться на сервісі "Єдиний портал вакансій" та телеграм-каналі актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості».

За повідомленням Чернігівського обласного центру зайнятості