back

Дмитро Іванов з робочим візитом на Сновщині: робота Пункту Незламності та локомотивного депо

22-12-2022 | 14:13

Учора, 21 грудня, заступник начальника Чернігівської ОВА Дмитро Іванов разом з начальником Корюківської РВА Іваном Ващенком та Сновським міським головою Олександром Медведьовим перевірили роботу одного з Пунктів Незламності. Він розташований у Сновську, в приміщенні дошкільного навчального закладу по вул. Миру, 36.

Пересвідчився, що у пункті наявне все необхідне для комфортного перебування людей. Є генератор, запаси води та харчів, необхідні медикаменти, — зазначив Дмитро Іванов та додав, що наразі забезпечення комфортних та безпечних умов у Пунктах Незламності по всій області знаходиться на особливому контролі ОВА.

Також Дмитро Іванов разом з директором Південно-Західної залізниці Андрієм Букіним в рамках планового об’їзду залізничної інфраструктури Сновської громади ознайомився з роботою місцевого локомотивного депо. Йшлося і про поточний ремонт виробничих та адміністративних приміщень, і про складності перевізної роботи, враховуючи ситуацію в країні. Принагідно вони також наочно побачили  процес виготовлення печей-буржуйок.

Буржуйки нині очолюють рейтинги популярності й гарантують (при правильному користуванні) тепло в будинках. Десятки йдуть до військових підрозділів. Попит на економічні й легкі печі дуже високий, адже це необхідний атрибут на фронті, без якого в окопах взимку не обійтися, — наголосив Дмитро Іванов. Він також подякував сновським залізничникам за їх роботу: — Обігріти і приготувати їжу  це не менш важлива складова перемоги над ворогом. Тож дякую за вашу щоденну невтомну працю.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Світлини — Сновскої міської ради