back

Робота Пунктів Незламності, ЦНАПу та логістичні питання: Дмитро Іванов — з робочим візитом у Новгород-Сіверському районі

15-12-2022 | 14:59

Заступник начальника Чернігівської ОВА Дмитро Іванов 14 грудня перевірив роботу двох Пунктів Незламності у Новгороді-Сіверському та Семенівці.

В облаштованих пунктах наявне все необхідне для комфортного перебування людей: генератори, комплекти освітлення, меблі, мережеві подовжувачі, запас питної та технічної води, вогнегасники, медичні аптечки, засоби для приготування гарячих напоїв та одноразовий посуд, харчові продукти тривалого зберігання.

«Працюємо над комфортним та безпечним перебуванням в Пунктах Незламності по всій області. У полі зору — кожна громада, зокрема важливі найпівнічніші точки, які потерпають від щоденних ворожих обстрілів», — зазначив Дмитро Іванов.

Принагідно заступник начальника ОВА відвідав Центр надання адміністративних послуг у Семенівці. ЦНАП забезпечений генератором. Тож робота тут не припиняється навіть за відсутності електропостачання.

Під час спілкування з головами громад Дмитро Іванов обговорив питання, що потребують нагального розв’язання. Одне з них — логістичне — особливо болюче для мешканців Семенівської ТГ.

«Шляхи подолання проблеми, пов’язаної з логістикою, шукатимемо спільно з Укрзалізницею», — зауважив Дмитро Іванов.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації