back

Поштові марки до Дня Збройних Сил України погасили у Чернігові

06-12-2022 | 13:41

Сьогодні у обласному центрі відбулося спецпогашення нових поштових марок «Зброя Перемоги» з нагоди Дня Збройних Сил України.

Марковий аркуш «Зброя Перемоги» складається з 6 поштових марок зі зразками військового вітчизняного та закордонного озброєння: «Вільха», «Нептун», «Стугна-П», «Байрактар ТБ2», FGM-149 «Джавелін», «M142 Хаймарс». Крім марок також було випущено конверт «Перший день», немаркований конверт та картку.

Участь у заході взяли керівник патронатної служби апарату Чернігівської ОВА Дмитро Брижинський, начальник 105-го прикордонного загону імені князя Володимира Великого (м. Чернігів) Олександр Чорний, військовий комісар Чернігівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олег Гончарук, директор філії Чернігівська дирекція АТ «Укрпошта» Олена Дорошенко та військовослужбовці ЗСУ.

— Свобода і незалежність України тримається і буде триматися на Збройних Силах України. І це повинні розуміти всі, - підкреслив Дмитро Брижинський.

Тираж маркового аркуша – 200 тисяч примірників. Вартість маркового аркушу – 90 грн., з яких 18 грн – благодійний внесок. Номінал кожної марки – U (12 грн), відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа вагою до 50 г у межах України. Випуск – благодійний: частину зібраних коштів буде спрямовано на допомогу Збройним Силам України.

Придбати поштовий випуск «Слава Збройним Силам України!» можна з 6 грудня в міських відділеннях Укрпошти по всій країні, офіційному онлайн-магазині Укрпошти та її офіційних відділення на маркетплейсах. На продаж конверту «Перший день» у відділеннях будуть діяти обмеження – не більше двох на одне замовлення. Онлайн можна буде замовити до 50 маркових аркушів, 50 художніх конвертів та 50 листівок одного виду на одне замовлення.

Автори випуску «Слава Збройним Силам України!» - художники-графіки Сергій та Олександр Харуки.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації