back

До Дня захисників та захисниць України привітали військовослужбовців області

14-10-2022 | 14:48

Напередодні Дня захисників та захисниць України відбулися урочисті заходи для військовослужбовців Чернігівського обласного та районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

—          Цього року наша держава вперше святкуватиме День захисників та захисниць України в умовах дії правового режиму воєнного стану. Кожен, хто знаходиться сьогодні в строю, доклав максимум зусиль для оборони Сіверського краю. Саме завдяки вам місто Чернігів отримало звання «місто-герой». Щиро дякую кожному за вашу сумлінну службу і за те, що не побоялися взяти до рук зброю та стати на захист нашого рідного краю! — наголосив полковник Олег Гончарук, начальник Чернігівського обласного ТЦК та СП.

Світлу пам'ять побратимів, які ціною власного життя боролися за незалежність України, вшанували хвилиною мовчання.

Олег Гончарук вручив кращим військовослужбовцям та працівникам територіальних центрів комплектування Чернігівської області почесні відзнаки Чернігівського обласного ТЦК та СП, грамоти та подяки, чергові військові звання та подякував присутнім за сумлінну службу.

До привітань долучився радник начальника Чернігівської ОВА, полковник запасу Дмитро Брижинський, вручивши почесні відзнаки обласної адміністрації.

—          Як керівник оборони Чернігова тоді був упевнений, що наші позиції ми обов’язково втримаємо. Дякую вам за службу! Впевнений, що й надалі ми гідно триматимемо оборону, —  зазначив Дмитро Брижинський.

Розпорядженням начальника ОВА оголошено подяку за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисників і захисниць України:

БУРВІКОВУ Володимиру Борисовичу — майору, начальнику відділення рекрутингу та комплектування другого відділу Чернігівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

ВАРТАНОВУ Аркадію Едуардовичу — підполковнику, заступнику начальника ТЦК та СП – начальнику мобілізаційного відділення Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

СЕМЕНКУ Дмитру Григоровичу — старшому лейтенанту, старшому офіцеру відділення обліку мобілізаційної роботи другого відділу Корюківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки;

ЧАЛЕНКУ Валерію Миколайовичу — майору, начальнику відділення обліку мобілізаційної роботи – заступнику начальника третього відділу Прилуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

За повідомленням Чернігівського обласного територіального
центру комплектування та соціальної підтримки