back

Відновлення інфраструктури області — актуальні дані

30-09-2022 | 19:05

На Чернігівщині продовжуються першочергові роботи з відновлення пошкодженої інфраструктури. Днями підрядники працювали на таких об'єктах.

Тривали роботи з відновлення житлових багатоповерхівок у Чернігові. У будинках по вулицях Толстого, Ремісничій, Бєлова, Корольова (дві будівлі), Борщова та по проспекту Миру проводили роботи з покрівлею. На об’єкті по вулиці Шевченка, крім того, облаштовували водостічну систему, а по вулиці Текстильників — встановлювали вікна.

Триває капітальний ремонт ще на одній лінії електропередачі у Чернігові. Тут монтували провід між опорами.

У приміщеннях Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою ремонтували покрівлю та склили вікна. Також встановлювали вікна в обласному науковому ліцеї та у школі № 28 м. Чернігова. У школі №30 вже фарбували укоси. Монтаж дверей та оздоблювальні роботи проводили у гуртожитку Чернігівського професійного будівельного ліцею.

Продовжували відновлення покрівлі та фарбували укоси у пошкоджених корпусах Національного університету «Чернігівська політехніка».

У Чернігівській центральній районній лікарні облаштовували водостік та проводили оздоблювальні роботи. Оздобленням займалися і в приміщенні готелю «Придеснянський».

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області продовжує відновлення автошляхів на пріоритетних напрямках руху.

На дорозі Р-69 Київ — Вишгород — Десна — Чернігів проводили ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном та відновили 147 кв. метрів покриття.

Ліквідували вибоїни на трасі М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі — тут відремонтували 100 кв. метрів. Також тут упорядковували узбіччя.

На шляхах М-02 Кіпті — Глухів — Бачівськ та Р-67 Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин встановлювали дорожні знаки, упорядковували узбіччя на трасах Н-07 Київ — Суми — Юнаківка та Р-68 Талалаївка — Ічня — Тростянець — Сокиринці.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

з використанням матеріалів Служби автомобільних доріг у Чернігівській області