back

Відновлення інфраструктури області — актуальні дані

23-09-2022 | 16:40

На Чернігівщині продовжуються першочергові роботи з відновлення пошкодженої інфраструктури. Днями підрядники працювали на таких об'єктах.

У Чернігівській центральній районній лікарні встановлювали дверні блоки, працювали над покрівлею та проводили оздоблювальні роботи. Підрядники вже завершили ремонти у низці обласних медичних закладів, Чернігівській міській лікарні № 3 та пологовому будинку.

Встановлювали вікна у приміщеннях Чернігівської Малої академії наук учнівської молоді, Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою та школи № 28. На останньому об’єкті також працювали над укосами. Наразі закінчено ремонти у низці дошкільних навчальних закладів Чернігова та інших громад області.

Триває капітальний ремонт ліній електропередачі у Чернігові. Роботи на одному об’єкті вже завершені, на одному з інших днями монтували провід.

У декількох корпусах «Чернігівської політехніки» облаштовували покрівлю та вже шпаклювали укоси. Також над укосами працювали у приміщенні гуртожитку Чернігівського професійного будівельного ліцею. У готелі «Придеснянський» вже перейшли до оздоблювальних робіт. Завершено відновлення адмінбудівлі Головного управління Державної казначейської служби України в області.

Тривали роботи з відновлення житлових багатоповерхівок у Чернігові. У двох будівлях по вулиці Корольова, а також у будинках по проспекту Миру, вулицям Мазепи, Борщова,  Бєлова, Ремісничій та Елеваторній ремонтували покрівлю. На об’єкті по вулиці Текстильників працювали над покрівлею та встановлювали вікна. У ще одному будинку по проспекту Миру склили вікна. Ремонти у двох багатоповерхівках вже завершили.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації